ΑΕΚ: Οι Ισραηλινοί επιμένουν για «διαζύγιο» με Δέδα

Μπορεί η ΑΕΚ να διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Στέφανου Δέδα, αλλά δημοσιεύματα από το Ισραήλ επιμένουν πως ο Έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει στη Χολόν.

ΑΕΚ: Οι Ισραηλινοί επιμένουν για «διαζύγιο» με Δέδα

Πρόσφατα η ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Στέφανου Δέδα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πληροφορίες ανέφεραν πως τόσο η ομάδα, όσο και ο Έλληνας τεχνικός, επιθυμούν να τερματίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο σύλλογος δεν είναι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα, ενώ και ο 39χρονος κόουτς δείχνει να έχει κουραστεί από τα προβλήματα των "κιτρινόμαυρων". Αγωνιστικά, οικονομικά και όχι μόνο.

Η ΚΑΕ, όμως, επισήμανε πως ο κόουτς Δέδας θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν: «H ΑΕΚ ΒC περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον προπονητή της, Στέφανο Δέδα, με τον οποίο συμφωνήσαμε, από τις 29/06, να πορευτούμε μαζί έως το 2023».

Έρχονται όμως και δημοσιεύματα από το Ισραήλ, τα οποία αναφέρουν πως ο Στέφανος Δέδας θα αποχωρήσει σύντομα από την ΑΕΚ. Και αυτό όχι μόνο επειδή δεν έχει φέρει αποτελέσματα με την ομάδα. Αλλά και επειδή υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον από τον Χάποελ Χολόν, ώστε να επιστρέψει στον σύλλογο του Ισραήλ. Περισσότερα στην πράξη.