Μάλαγα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του Νόρις Κόουλ»

Η Μάλαγα αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Νόρις Κόουλ, η οποία και εξέφρασε τη δυσαρέστησή της.

Μάλαγα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του Νόρις Κόουλ»

Αγωνιστικά ο Κόουλ μετράει μόλις 7,0 πόντους στο BCL αλλά μοιράζει 5,3 ασίστ (9ος στη διοργάνωση) σε 24 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής για την πρωτοπόρο του ομίλου της, Μάλαγα. Στην ACB όμως σημειώνει ως τώρα 13,8 πόντους και 4,7 ασίστ.

Ίσως τελικά να μην είναι θέμα επιδόσεων το πρόβλημα. Ο γενικός διευθυντής της Μάλαγα, Χουάνμπα Ροντρίγκεθ, εξηγεί τους λόγους στη “La Opinion de Málaga”:

“Υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές του Νόρις Κόουλ που δεν μου αρέσουν και ο Φώτης Κατσικάρης θα συζητήσει μαζί του”, λέει ο παράγοντας της Μάλαγα και συνεχίζει:

Όσο είμαι ο γενικός διευθυντής αυτό που προέχει είναι η ομάδα και βρίσκεται πάνω από κάθε παίκτη. Δεν είμαστε χαρούμενο με τη συμπεριφορά του Κόουλ. Ελπίζω να το καταλάβει και να αλλάξει. Μου αρέσουν οι παίκτες με χαρακτήρα και νικητήριο πνεύμα που να ξέρουν όμως πως να φερθούν. Όχι να ζημιώνουν την ομάδα όπως ο ίδιος έχει κάνει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Αν το επαναλάβει, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Είναι έμπειρος παίκτης όμως. Ξέρει πως ο σύλλογος θα αντιδράσει».