Ολυμπιακός: Αναχωρεί για Σερβία

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (24/11, 21:00). Οι «ερυθρόλευκες» αναχωρούν την Τρίτη (23/11) για Σερβία. 

Ολυμπιακός: Αναχωρεί για Σερβία

Με στόχο την πρόκριση στη φάση των «32» του EuroCup θα αναχωρήσει την Τρίτη (23/11) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού για Σερβία. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (24/11) το βράδυ (21:00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης και με νίκη θα «σφραγίσουν» και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί (7:00) από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έπειτα, θα «πετάξει» με προορισμό την Σερβία. Στην αποστολή της ομάδας του Μάρτινς Ζίμπαρτς για το ευρωπαϊκό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται για πρώτη φορά και η νεοαποκτηθείσα φόργουορντ, Μισέλ Πλουφ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Μισέλ Πλουφ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.