Ο Κατσικάρης...έδιωξε τον Τάμπακ από την Μπούργος

Τέλος ο Ζαν Τάμπακ από την Μπούργος.

Ο Κατσικάρης...έδιωξε τον Τάμπακ από την Μπούργος

Δεν θα συνεχίσει στην Μπούργος ο Ζαν Τάμπακ. Παρελθόν από τον πάγκο της Μπούργος αποτελεί ο Κροάτης τεχνικός.

Ο Τάμπακ απολύθηκε πληρώνοντας το μάρμαρο της κακής πορείας στο πρωτάθλημα, όπου μετρά επτά ήττες σε δέκα αγωνιστικές. Η τελευταία ήττα για την Μπούργος, ήταν αυτή από τη Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη.

Στον πάγκο της ομάδας που κατέκτησε τους δύο τελευταίους τίτλους στο Basketball Champions League θα βρίσκονται μέχρι νεωτέρας οι συνεργάτες του, Φέλιξ Αλόνσο και Φραν Ερνάντεθ.

Η Μπούργος με τον Ζοάν Πενιαρόγια τα τελευταία χρόνια είχε κάνει βήματα προόδου, κατέκτησε δύο φορές το Basketball Champions League αλλά το καλοκαίρι αποχώρησε και ανάλαβε τη Βαλένθια.

Ο κόουτς Ζαν Τάμπακ ήταν εκείνος που ανέλαβε να κοουτσάρει την Ισπανική Μπούργος. Ήταν ο αντικαταστάτης του επιτυχημένου κόουτς Ζοάν Πενιαρόγια, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Βαλένθια, αλλά ο Κροάτης δεν συνεχίζει τελικά στην Μπούργος αφού το ξεκίνημα στο Ισπανικό πρωτάθλημα είναι κάκιστο.

Ο 51χρονος Κροάτης προπονητής ήταν τα τελευταία δύο χρόνια στην Ζιέλονα Γκόρα και είχε υπογράψει το καλοκαίρι συμβόλαιο ενός έτους με την Μπούργος.

Ο κόουτς Τάμπακ έχει φυσικά εμπειρία στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αφού έχει βρεθεί στο παρελθόν στον πάγκο της Μπέτις αλλά και της Μπασκόνια.