ΑΕΚ: Θέλει Χαραλαμπόπουλο!

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από τη Βενέτσια - Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη.

ΑΕΚ: Θέλει Χαραλαμπόπουλο!

Η Βενέτσια είναι έτοιμη να αφήσει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ιταλική ομάδα. Το θέμα, όμως, είναι το αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή αν θα αφεθεί ελεύθερος, με το δεύτερο σενάριο να είναι και το πιθανότερο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης του παίκτη έχει ήδη επικοινωνία με την ομάδα της ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δεν ήταν ικανοποιημένος στη Βενετία. Έπαιζε ελάχιστα, ζήτησε να αποχωρήσει και όπως όλα δείχνουν έχει σκέψεις να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Στέφανος Δέδας ρωτήθηκε για την περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική να προστεθεί στο ρόστερ. Ήδη η διοίκηση προσπαθεί να βρει την "χρυσή" τομή για να έρθει ο παίκτης στην "Ένωση".

Στη θέση "3" υπάρχουν οι Πάμπλο Βαουλέτ και Ανδρέας Πετρόπουλος, αλλά ο Έλληνας κόουτς θέλει έναν ακόμη παίκτη στην ομάδα του για το συγκεκριμένο πόστο. Υπάρχει βέβαια και ένας έξτρα λόγος.

Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο θέλουν να ενισχύσουν και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για την ΑΕΚ. Εφόσον η υπόθεση προχωρήσει, στην ομάδα θα συναντήσει και παλιούς γνώριμους. Τους Αντώνη Κόνιαρη και Νίκο Παππά, με τους οποίους συνεργάστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.