Ο Χαραλαμπόπουλος βλέπει την έξοδο στη Βενέτσια

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει βρει ρόλο στη Βενέτσια και ο πρόεδρος της ομάδας άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Χαραλαμπόπουλος βλέπει την έξοδο στη Βενέτσια

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό φέτος το καλοκαίρι. Έψαξε ομάδα σε επίπεδο EuroLeague, δεν τα κατάφερε και συμφώνησε με την ιταλική Βενέτσια. Στην ομάδα, όμως, δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο.

Έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μόλις σε 4 αγώνες της Βενέτσια. Δύο στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας 3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής και άλλους δύο στο EuroCup, έχοντας 7 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής.

Ο 24χρονος σμολ-φόργουορντ δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στη Βενέτσια, ενώ και οι προπονητές δεν δείχνουν να τον εμπιστεύονται. Ο πρόεδρος της ομάδας, Φεντερίκο Κασαρίν, δήλωσε τα εξής για τον Έλληνα διεθνή: «Ο Βασίλης πρέπει να παίζει. Θα εξετάσουμε την καλύτερη λύση για αυτόν και για τον σύλλογο».

Δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή αν θα λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά τα ρεπορτάζ στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από τη Βενέτσια.