Μανωλόπουλος: «Πολύ σημαντική η νίκη του Περιστερίου, αλλά κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν...»

Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του παιχνιδιού με την Τσμόκι Μινσκ (80-70) ο προπονητής του Περιστερίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία λεπτά.

Μανωλόπουλος: «Πολύ σημαντική η νίκη του Περιστερίου, αλλά κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν...»

Το Περιστέρι επικράτησε της Τσμόκι Μινσκ με 80-70, γεγονός που κρατάει γερά την ομάδα των δυτικών προαστίων στο παιχνίδι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του FIBA Europe Cup.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΓΣΠ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς για την Ευρώπη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν με πολλή ενέργεια, πολλή ένταση, παρ' όλο που δύο μέρες νωρίτερα παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία. Και αυτό κάνει και δύσκολη και σημαντική αυτή τη νίκη».

Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: «Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αμυντικά, αλλά και στην επίθεση πήγαμε την μπάλα εκεί που θέλαμε. Όμως δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα. Ειδικά το πώς τελείωσε το παιχνίδι. Θέλουμε πολλή δουλειά εκεί...».

Ο ομόλογός του της Τσμόκι Μινσκ, Ρόστισλαβ Βέργκουν, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κοιτάζοντας τη στατιστική, έχω να πω ότι 17 λάθη είναι πραγματικά πάρα πολλά. Ιδιαίτερα όταν παίζεις εκτός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα η οποία απέδωσε ποιοτικό μπάσκετ. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια που καταβάλαμε. Δυστυχώς, δεν είχαμε απόψε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι».