Ολυμπιακός: Δοκιμάζεται στην έδρα της Μπίτγκοζ

Για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπίτγκοζ

Ολυμπιακός: Δοκιμάζεται στην έδρα της Μπίτγκοζ

Την εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Eurocup, με αντίπαλο τη Μπίτγκοζ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (2/11) για την Πολωνία ενόψει του αγώνα με τη Μπίτγκοζ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/11) στις 19:00 (FIBA TV, Youtube) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισε στη Ρωσία την προηγούμενη αγωνιστική από την Ναντέζντα.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο ΣΕΦ, κόντρα στην Πολωνική ομάδα οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει με 103-68 και σε περίπτωση που φύγουν με το διπλό από την έδρα της Μπτίγκοζ θα έχουν πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την φάση των «32» της διοργάνωσης.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια ήττα και είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Ο προπονητής της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς σχολίασε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, στον οποίο επιτεθήκαμε με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Στην άμυνα κάναμε ορισμένα λάθη στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε εκτός έδρας. Πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε κατοχή σε επίθεση και άμυνα».