Μπασκόνια: Χειρουργείται τελικά ο Πίτερς

Η λύση του χειρουργείου επιλέχθηκε τελικά στην περίπτωση του Άλεκ Πίτερς προκειμένου ο Αμερικανός σέντερ να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και να επιστρέψει υγιής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπασκόνια.

Μπασκόνια: Χειρουργείται τελικά ο Πίτερς

Δεν στάθηκε δυνατό τελικά για τον Άλεκ Πίτερς να αποφύγει το νυστέρι προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ δεν έχει καταφέρει να παίξει ακόμα σε κανένα φετινό παιχνίδι της Μπασκόνια είτε στη Euroleague είτε στο ισπανικό πρωτάθλημα, όντας τραυματίας ήδη από την περίοδο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα ο Πίτερς υποφέρει από πρόβλημα στο δεξί γόνατο που δεν του έχει επιτρέψει ακόμα να πατήσει το παρκέ για να βοηθήσει την προσπάθεια της βασκικής ομάδας. Η συντηρητική αγωγή την οποία ακολουθούσε όλον αυτό τον καιρό δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να είναι υποχρεωμένος πλέον να περάσει την πύλη του χειρουργείου.

Η χειρουργική επέμβαση στον άτυχο αθλητή προγραμματίστηκε να γίνει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα σε κλινική του Σικάγου. Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση της περιόδου αποθεραπείας που θα χρειαστεί ο Πίτερς ώστε να επανεμφανιστεί δυνατός στα γήπεδα.