ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται ο Λοβ για Γαλατασαράι

Στην προπόνηση της Πέμπτης (21/10) ο Ζερμέιν Λοβ αναμένεται να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς και να θέσει σταδιακά εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού Άρη Λυκογιάννη για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι στο Basketball Champions League.

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται ο Λοβ για Γαλατασαράι

Στο Basketball Champions League στρέφει την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι θα κάνει το ρεπό του στην 4η αγωνιστική της Basket League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/10).

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι για την 3η αγωνιστική του Ε' ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης την ερχόμενη Δευτέρα (25/10) και για αυτό το παιχνίδι συνεχίζει την προετοιμασία του.

Στο σημερινό (20/10) προπονητικό πρόγραμμα των «μαυρόασπρων», το οποίο ξεκίνησε με την ανάλυση της τουρκικής ομάδας με τη χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, οι Ζερμέιν Λοβ και Τζος Κάρτερ ακολούθησαν ατομικό.

Ωστόσο ο Λοβ αναμένεται να επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα στην αυριανή (21/10) προπόνηση, με την προοπτική να είναι διαθέσιμος στα αγωνιστικά πλάνα του κόουτς Άρη Λυκογιάννη για τον αγώνα με τη Γαλατά.