Παπαμάρκος: «Νίκη με πειστική εμφάνιση»

Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θέλουν στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης (20/10, 19:00) κόντρα στην Μπάκεν Μπέαρς, για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

Παπαμάρκος: «Νίκη με πειστική εμφάνιση»

Μετά την ήττα στο Μινσκ από την Τσμόκι, οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θέλουν στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης (20/10, 19:00) κόντρα στην Μπάκεν Μπέαρς, για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

«Η ομάδα δουλεύει καλά, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ό,τι έχουμε να δηλώσουμε θα το πούμε μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας φυσικά είναι η νίκη με πειστική εμφάνιση», ανέφερε ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου Κώστας Παπαμάρκος όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Δανούς.

Όσο για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Περιστερίου στην αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς, υπογράμμισε:

«Παίζουμε με μία ομάδα φύσει επιθετική όπως είναι η Μπάκεν Μπέαρς. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και πιεστικοί στην άμυνα. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, που μας έχουν πληγώσει και με υπομονή να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Ο τεχνικός Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν υπολογίζει για την συνάντηση με τους Δανούς το Τζος Χάγκινς, ο οποίος ακολουθεί ακόμη ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στον Προμηθέα.