Βαλένθια: Δεν παίζει ο Κλαβέρ με Προμηθέα στο Eurocup

Απών θα είναι ο Βίκτορ Κλαβέρ από την αναμέτρηση της Βαλένθια με τον Προμηθέα Πάτρας για την 1η αγωνιστική του Eurocup, καθώς ο πολύπειρος φόργουορντ της ισπανικής ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Βαλένθια: Δεν παίζει ο Κλαβέρ με Προμηθέα στο Eurocup

Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο θα έχει να αντιμετωπίσει ο Λουίς Κασιμίρο στην αυριανή (19/10, 21:30) πρεμιέρα του Προμηθέα στο Eurocup.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός της πατρινού συλλόγου, που θα παίξει στη Βαλένθια με την τοπική ομάδα για την 1η αγωνιστική του Β' ομίλου της διοργάνωσης, δεν θα χρειαστεί να καταστρώσει πλάνο για την εξουδετέρωση του Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο συμπατριώτης του έμπειρος φόργουορντ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Αχαιούς, καθώς υποφέρει από τραυματισμό, τον οποίο αποκόμισε από το παιχνίδι με την Μπούργκος για το ισπανικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (16/10). Μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν από τη λήξη του αγώνα.

Όπως ενημέρωσε η Βαλένθια, ο 33χρονος Κλαβέρ υποβλήθηκε σήμερα (18/10) στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις στο αριστερό πόδι του. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι έχει υποστεί ένα διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τα επόμενα παιχνίδια. Τουλάχιστον το παρήγορο ήταν ότι αποκλείστηκε η πιθανότητα κάποιου κατάγματος που θα άφηνε τον Κλαβέρ πολύ περισσότερο καιρό εκτός παρκέ.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Βαλένθια θα εμφανιστεί έναντι του Προμηθέα με αρκετές ηχηρές απουσίες, καθώς εκτός του Βαλενθιάνου φόργουορντ δεν υπολογίζονται ούτε οι επίσης τραυματίες Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Μάικ Τόμπει και Κλέμεν Πρέπελιτς.