Δέδας: «Θα δώσουμε μεγάλη μάχη»

Για την αναμέτρηση με την Τρεβίζο (19/10) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League μίλησε ο κόουτς της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας

Δέδας: «Θα δώσουμε μεγάλη μάχη»

Η ΑΕΚ φιλοξενεί (19/10, 19.30) την Τρεβίζο στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του BCL. Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του στην περιφέρεια, τονίζοντας παράλληλα πως η ΑΕΚ θα δώσει μάχη για να νικήσει.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο ματς, σ’ ένα θεσμό, που μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε βάθος.

Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο καινούριο μας Σπίτι, ευελπιστούμε να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και νίκη. Η Τρεβίζο είναι μία γεμάτη και ποιοτική ομάδα, που θ’ αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για την ομάδα μας. Παρά τη λειψανδρία στους περιφερειακούς θα προσπαθήσουμε να καταστρώσουμε ένα πλάνο ειδικών καταστάσεων. Η καταπόνηση των δύο... μοναδικών μας γκαρντ είναι σημαντική και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση.

Χρειάζεται δύναμη και υπομονή για να δούμε την ομάδα στο βαθμό ετοιμότητας, που σχεδιάσαμε. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει. Θα έχει καταλυτική συμμετοχή στην έκβαση του αγώνα. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να βγούμε νικητές. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε με χαρακτήρα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μπροστά μας έχουμε μία σημαντική εβδομάδα...»