Μιχαΐλοβιτς: «Θα έφευγα από την ομάδα αν δεν συμφωνούσε ο Ομπράντοβιτς»

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε πως ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα εάν δεν αναλάμβανε ο Ομπράντοβιτς την τεχνική ηγεσία

Μιχαΐλοβιτς: «Θα έφευγα από την ομάδα αν δεν συμφωνούσε ο Ομπράντοβιτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στην Παρτιζάν έπειτα από τρεις δεκαετίες με στόχο να οδηγήσει τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου ξανά στην EuroLeague.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην Sportski žurnal, τονίζοντας όσον αφορά την παρουσία του «Ζοτς» στην άκρη του πάγκου:

«Τη στιγμή που ο Ζέλικο βγήκε από το γραφείο μου, δεν ήμουν σίγουρος αν όντως συνέβη! Αν δηλαδή συμφώνησε μαζί μας... Απλώς περίμενα να προγραμματίσουμε τη συνέντευξη Τύπου για να το επιβεβαιώσω. Ειλικρινά είμαι υπερήφανος που επιβιώσαμε ως Παρτιζάν.

Το 2017 ο σύλλογος υπήρχε μόνο στα... χαρτιά. Το χρέος στις τράπεζες και τον Βουγιόσεβιτς ήταν δυο εκατομμύρια! Υπήρχαν πολλά άλυτα προβλήματα.

Είμαι υπερήφανος που επιβιώσαμε ως σύλλογος και πλέον είμαστε ανταγωνιστικοί. Επίσης καταφέραμε να φέρουμε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να φτιάξουμε μια ομάδα που όλοι φοβούνται.

Μπορώ να σας πω ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Αν ο Ομπράντοβιτς δεν είχε συμφωνήσει, μάλλον θα έφευγα από την Παρτιζάν».