Σταμολάμπρου: «Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο ΣΕΦ με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (13/10) στο μπάσκετ γυναικών θα αναμετρηθεί με την Πολωνική Μπίτγκοζ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Οι δηλώσεις της Σταμολάμπρου.

Σταμολάμπρου: «Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο ΣΕΦ με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της επίσημης έναρξης των υποχρεώσεων βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τετάρτη (13/10) στο ΣΕΦ, την Πολωνική Μπίτγκοζ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου με δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, μίλησε για τη χαρά όλων στο κλαμπ που θα παίξουν ξανά στο ΣΕΦ με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας:

«Αρχικά να πω ότι είμαστε παρά πολύ χαρούμενες που μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας, η ομάδα μας επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της KS Basket 25 Bydgoszcz την οποία έχουμε αναλύσει στο βίντεο. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όλη την δουλειά που έχουμε κάνει εδώ και καιρό και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της αντιπάλου μας. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο ΣΕΦ με τον κόσμο στο πλευρό μας διότι ήταν κάτι το οποίο μας έλειψε την προηγούμενη χρόνια λόγω των μέτρων του covid».