Δέδας: «Δείξαμε τις αδυναμίες μας στη φροντ-λάιν»

Ο Στέφανος Δέδας ανέλυσε τα αίτια της ήττας στην Ουγγαρία και στάθηκε στην αποδοτική επιστροφή του Νίκου Παππά στην αγωνιστική δράση. 

Δέδας: «Δείξαμε τις αδυναμίες μας στη φροντ-λάιν»

Mετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ουγγαρία, στην οποία η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα, ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Δέδας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Φάλκο. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά στην τρίτη περίοδο χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Παλέψαμε ως το τέλος, είχαμε σουτ για να στείλουμε το ματς στην παράταση αλλά χάσαμε. Όλα αυτά είναι ιστορία.

Είναι πολύ σημαντικό πως ένα σημαντικός παίκτης για εμάς, ο Νίκος Παππάς, έπαιξε πολύ καλά. Είναι επίσης σημαντικό πως δείξαμε τις αδυναμίες μας στην frontline. Κάποιοι παίκτες δεν έβγαλαν ενέργεια αλλά ήταν σωστοί τακτικά ενώ άλλοι έκαναν το αντίθετο. Προσπαθούμε με την διοίκηση να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.

Στην έδρα της Φάλκο είναι πολύ δύσκολα. Έχουν χάσει καλές ομάδες εδώ. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Έχουμε εντός έδρας αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να αντιδράσουμε. Θα προετοιμαστούμε για την συνέχεια και θα έρθουμε την επόμενη εβδομάδα πλήρεις. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εικόνα της ομάδας μας. Θα μας πάρει χρόνο αλλά ο κόσμος θα δει την ΑΕΚ που θέλει».

Σομπατέλι - ΑΕΚ 83-78: Έχασε στο τέλος η «Ένωση» (vid)