Ο Βασίλης Σπανούλης εξηγεί γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό! (vids)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Βασίλη Σπανούλη ποια ομάδα υποστηρίζει αφού σταμάτησε το μπάσκετ - Η απάντηση ξεκάθαρη: «Ολυμπιακός, είναι και τα παιδιά μου Ολυμπιακοί».  Εξηγεί γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό!

Ο Βασίλης Σπανούλης εξηγεί γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πήγε στον Ολυμπιακό! (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό το 2010, αλλά και την ομάδα που υποστηρίζει πλέον, αφού σταμάτησε το μπάσκετ:

«Ήταν απόφαση συνειδητοποιημένη να αποχωρήσω το 2010 από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να πάω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα για να ηγηθώ της προσπάθειας. Από μικρό παιδί ήθελα να είμαι σε μία ομάδα που είχε σαν στόχο να ανέβει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι πως από το Μαρούσι ήταν να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Το σκεφτόμουν από τότε, γιατί η ψυχοσύνθεση μου ταίριαζε πάντα με τον Ολυμπιακό. Αλλά δε συνέβη. Ήθελα από τότε να έρθω στον Ολυμπιακό, αλλά πήγα κάποια χρόνια μετά. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό, γιατί τελευταία χρονιά έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ήθελα πάντως να ηγηθώ μιας ομάδας με τόσα εκατομμύρια φιλάθλους. Ήταν ένα ρίσκο, μία μεγάλη πρόκληση, αλλά είχα αυτοπεποίθηση και πίστευα στην επιλογή μου».