Παπανικολάου: «Στον Ολυμπιακό υπάρχει μία σημαντική βάση»

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού και παράλληλα ευχαρίστησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς - Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Παπανικολάου: «Στον Ολυμπιακό υπάρχει μία σημαντική βάση»

Ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε τα εξής στην Media Day της Bwin στο ΣΕΦ: «Πάνω απ' όλα είναι η υγεία. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος κάθε ομάδας, να βγάλει μια χρονιά με υγεία.

Ο κάθε τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει την πορεία μιας ομάδας. Έχουμε δουλέψει καλά, είμαστε σε καλό επίπεδο. Σαφώς, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την νέα σεζόν, θέλουμε να δώσουμε και να λάβουμε ενέργεια και όλοι μαζί να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη χημεία του Ολυμπιακού: «Η χημεία είναι και κάτι που δουλεύεται. Όταν δεν γνωρίζεσαι με τα νέα παιδιά το δουλεύεις. Αυτό που βλέπουμε από τα νέα παιδιά είναι και διάθεση και χαμόγελο. Υπάρχει μια σημαντική βάση, για να δημιουργηθεί η χημεία. Χρειάζεται καλή δουλειά για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο».

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Ήταν ο άνθρωπος που με έβαλε στον χάρτη και μου έδωσε την ευκαιρία. Ήταν αυτός που με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε. Σε έναν Ολυμπιακό τότε με τεράστιο μπάτζετ και ποιοτικούς παίκτες. Το έχω ξαναπεί, το ευχαριστώ είναι τεράστιο. Μου έδωσε το έναυσμα να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα».