Hρακλής: Με Κουζέλογλου για τη Σόφια

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Ηρακλής για τη «φούσκα» στη Σόφια για το Europe Cup - Στην αποστολή και ο Κουζέλογλου.

Hρακλής: Με Κουζέλογλου για τη Σόφια

O Hρακλής επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Ιβανώφειο και πλέον είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Βουλγαρία.

Ο Ηρακλής αναχωρεί δίχως αγωνιστικά προβλήματα για την Σόφια, όπου θα συμμετάσχει στην προκριματική «φούσκα» του Europe Cup, διεκδικώντας την είσοδο του στην διοργάνωση της FIBA. Το "παρών" στην αποστολή θα δώσει και ο Γιάννης Κουζέλογλου, καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπισε ξεπεράστηκαν.

Ο "γηραιός" θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (19:00) την Ακαντέμικ Πλόβντιβ. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο θα κοντραριστεί απέναντι στο ζευγάρι θα κοντραριστούν με το νικητή του έτερου ζευγαριού, Ντνίπρο - Τρεφλ. Ο τελικός νικητής αυτού του μίνι τουρνουά θα κερδίσει μια θέση στους ομίλους της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

Η 12μελής αποστολή του Γηραιού που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας απαρτίζεται από τους: Σκορδίλη, Φίλλιο, Αγραβάνη, Χαριτόπουλο, Πετανίδη, Κουζέλογλου, Παπαδάκης, Λιντς, Γούλριτζ, Τέρνερ, Τέιλορ και Ντάγκλας.