Φορτιτούντο: Έχασε και παραιτήθηκε ο Ρέπεσα!

Ο Κροάτης προπονητής, Γιασμίν Ρέπεσα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, ύστερα από την ήττα από την Ρέτζιο Εμίλια.

Φορτιτούντο: Έχασε και παραιτήθηκε ο Ρέπεσα!

Στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, η Φορτιτούντο γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ρέτζιο Εμίλια (80-81). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάσμιν Ρέπεσα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κροάτης κόουτς νωρίτερα αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δήλωσε πως τον έπιασε τρομερή ταχυκαρδία στα αποδυτήρια της ομάδας του.

“Απολογούμαι στην ομάδα και τους παίχτες μου για την αποβολή μου. Ο Ματσόνι είναι ένας διαιτητής που αγαπάω, γι’αυτό του συμπεριφέρομαι λες και είναι τρομερά έμπειρος όπως και η Σίλβια που πήρε την απόφαση να με αποβάλει.

Έκανα τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα αυτή φέτος, αλλά το ότι αρρώστησα μετά από αυτή τον αγώνα αφού με έπιασε τρομερή ταχυκαρδία στα αποδυτήρια, είπα αυτό ήταν τέλος! Παραιτούμαι! Η Φορτιτούντο είναι η μία μου και μοναδική μου αγάπη, δεν μπορώ να συνεχίσω δυστυχώς και αυτή είναι μία απόφαση που δεν αλλάζει.” δήλωσε.