Αντετοκούνμπο: «Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Διαμαντίδης, Σπανούλης και Παπαλουκάς»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το μέγεθος και τη δυναμική του Νίκου Γκάλη, ο οποίος ενέπνευσε τις νέες γενιές του ελληνικού μπάσκετ. 

Αντετοκούνμπο: «Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Διαμαντίδης, Σπανούλης και Παπαλουκάς»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη: «Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ! Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του! Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε! Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ! Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης, Παπαλουκάς και Διαμαντίδης.

Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω! Τον σέβομαι! Θα μπορούσε να είναι πατέρας μου! Τον σέβομαι για ό,τι έχει κάνει στο μπάσκετ, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Ήμουν τρομερά αγχωμένος όμως ένιωσα πολύ άνετα δίπλα του. Με βοήθησε πολύ! Μου είπε όποτε χρειαστώ να τον πάρω τηλέφωνο! Σίγουρα θα τον χρειαστώ και θα τον πάρω»!

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται ως πρωταθλητής ΝΒΑ, είπε: «Συνεχίζουμε, αυτό τελείωσε! Κοιτάμε μπροστά, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι! Για να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις, πρέπει να παραμείνεις ταπεινός. Να δέχεσαι συμβουλές. Έχω καταλάβει στη ζωή μου πως αυτό δουλεύω. Έχω φτάσει ως εδώ και είμαι ταπεινός».