Στην έδρα της FIBA στη Γενεύη ταξίδεψε ο Λιόλιος

Επίσκεψη στη βάση της FIBA στη Γενεύη πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος συζήτησε θέματα του ελληνικού μπάσκετ με τον γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή.

Στην έδρα της FIBA στη Γενεύη ταξίδεψε ο Λιόλιος

Την έδρα της FIBA στη Γενεύη επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος είχε την πρώτη του επίσημη επαφή με τον γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή.

Η συνάντηση είχε έντονο… ελληνικό χρώμα, αφού την αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, στην οποία συμμετείχε και ο γενικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Ντίνος Σβερκούνος, υποδέχθηκαν εκτός από τον Έλληνα γενικό γραμματέα της FIBA ο εκτελεστικός διευθυντής της ευρωπαϊκής ζώνης, Καμίλ Νόβακ, και ο Άρης Ζώης, μέλος του κεντρικού συμβουλίου, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της FIBA και πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της FIBA Europe από το 2001.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα προτεραιότητας που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ σε σχέση με τη θέση του στο διεθνές στερέωμα.

Ο Β. Λιόλιος επανέλαβε και μια πάγια προγραμματική του θέση για διαρκή και εποικοδομητική επαφή με όλους τους θεσμικούς φορείς του αθλήματος και εκτός συνόρων, αφού θεωρεί ότι μόνο μέσα από ειλικρινείς σχέσεις και συνεργασία μπορεί να επιτυγχάνεται η πρόοδος.