Δείτε την αποθέωση και τα λόγια του Σπανούλη στους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του, ενώ μίλησε στους οπαδούς και τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους.

Δείτε την αποθέωση και τα λόγια του Σπανούλη στους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είχε την ευκαιρία να τον αποθεώσει και να τον ευχαριστήσει για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Οπαδοί του Ολυμπιακοί αποθέωσαν τον Σπανούλη έξω από το σπίτι του!

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης αρκετοί οπαδοί της ομάδας του Πειραιά κατευθύνθηκαν στο σπίτι του πρώην αρχηγού της ομάδας του Πειραιά. Με καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα, ενώ τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του. Εκτυλίχτηκαν συγκινητικές στιγμές έξω από το σπίτι του Βασίλη Σπανούλη με τον κόσμο του Ολυμπιακού να εκφράζει με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του στον αρχηγό της ομάδας για όσα πρόσφερε.

Ο Σπανούλης βγήκε φυσικά από το σπίτι του και έγινε ένα κουβάρι με τους οπαδούς και τους είπε: «Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και με αγαπήσατε όπως σας αγάπησα κι εγώ. Ότι κι αν έκανα πάντα είχα στο μυαλό μου πως θα σας κάνω περήφανους και να είστε δίπλα μας πάντα».

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το πανό που είχαν μαζί τους οι οπαδοί και έγραψε: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να ζήσω αυτή τη στιγμή μαζί με τα παιδιά μου και τον άντρα μου».