Λάρκιν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο Σέιν Λάρκιν αναφέρθηκε στη δυναμική της Εφές ενόψει της νέας σεζόν - Το σχόλιό του για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Λάρκιν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε στο Eurohoops τόσο για τη δυναμική της Αναντολού Εφές, όσο και για το επίπεδο που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Θα μπορούσα να είχα παίξει σε αυτά τα ματς, αλλά είχα έναν τραυματισμό στη μέση, επομένως είπαμε να εφαρμόσουμε μία πιο προσεκτική προσέγγιση, ώστε να αναρρώσω πλήρως.

Τα τελευταία χρόνια, δεν ξεκινούσα 100% υγιής, έχανα πάντα ματς στην εκκίνηση. Έχουμε διαφορετική προσέγγιση φέτος σαν ομάδα, για να μπορέσω να αναρρώσω και να προπονηθώ καλύτερα. Είμαι διαθέσιμος, αισθάνομαι πολύ καλά και σε φόρμα».

Ήταν ένα καλό τουρνουά, με πολλές καλές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ σκληρά, έχει πολλούς νέους παίκτες, αλλά θα είναι πολύ σκληρή ομάδα φέτος. Παίρνουν τα εύσημα για τη νίκη στο τουρνουά. Παίξαμε καλά, είμαστε αρκετά κουρασμένοι, ταξιδεύουμε πολύ. Ήμασταν μόλις 2-3 ημέρες στην Πόλη τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά είναι η preseason, πρέπει να πιεστούμε, ώστε να βρούμε την αντοχή και την διάρκεια μέσα στη σεζόν. Ήταν ωραίο που είδαμε ξανά κόσμο στο γήπεδο, ήταν ωραία εμπειρία.

Είναι πιο δύσκολο να είσαι ο πρωταθλητής. Για μένα, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια. Την δεύτερη χρονιά, ήρθε ο κορωνοϊός, ήμασταν πρώτοι, κυριαρχούσαμε. Επιστρέψαμε και κερδίσαμε.

Ξέρουμε τι χρειάζεται για να μείνουμε στη κορυφή, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πώς πρέπει να παίξουμε. Και αυτή τη στιγμή, ξέρουν όλοι στην Ευρωλίγκα ότι είμαστε αν όχι η καλύτερη ομάδα, τότε μία από τις καλύτερες. Ξέρουμε ότι θα κάνουν κάθε φορά το καλύτερο δυνατό απέναντί μας. Είδατε και σήμερα (σ.σ. 19/9) ότι παρόλο που είχαμε 4 βασικούς παίκτες μας εκτός, το κοινό και ο Παναθηναϊκός πανηγύρισαν που μας κέρδισαν σε ματς προετοιμασίας. Επειδή ακριβώς είμαστε αυτοί που είμαστε”