Σκαριόλο: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ για τον Ούντο, θα βγούμε στην αγορά για παίκτη»

Απαισιόδοξος για τον τραυματισμό του Έκπε Ούντο εμφανίστηκε ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο, τονίζοντας ότι η ομάδα θα κινηθεί για παίκτη.

Σκαριόλο: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ για τον Ούντο, θα βγούμε στην αγορά για παίκτη»

Η νίκη της Βίρτους Μπολόνια επί της Τορτόνα για το ιταλικό Super Cup (74-66) επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Έκπε Ούντο, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το παρκέ.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, εμφανίστηκε ιδιαίτερος προβληματισμένος στη συνέντευξή Τύπου που ακολούθησε, σχολιάζοντας: «Το μεγαλύτερο ζήτημα για μας είναι ο τραυματισμός του Ούντο. Φαίνεται πως είναι πολύ άσχημο κι είμαστε σε κατάσταση σοκ και στεναχωρημένοι. Όλη αυτή η ιστορία με τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, λόγω των οποίων πολλές φορές γλιστρούν οι παίκτες, είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε. Είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη κι ένα σοβαρότατο πλήγμα για την ομάδα», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Ελπίζω το γεγονός αυτό να καταστήσει σαφές πως πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτά τα πράγματα. Στο ΝΒΑ οι παίκτες δεν γλιστρούν γιατί δεν υπάρχουν καν αυτοκόλλητα». Τέλος, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας ξεκαθάρισε ότι πιθανότατα θα κοιτάξει στην αγορά για σέντερ: «Θα βγούμε άμεσα στην αγορά για νέο παίκτη, δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ».