Μπαρτζώκας: «Ισονομία και ο καλύτερος ας νικήσει»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ομάδα της σεζόν, αλλά και στην επιστροφή της στην Α1 - Το σχόλιό του για τις νέες εμφανίσεις. 

Μπαρτζώκας: «Ισονομία και ο καλύτερος ας νικήσει»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τα εξής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού: «Βρισκόμαστε σε μια φάση που οι παίκτες μαθαίνουν ακόμα πώς να παίζουν μέσα από τα φιλικά και προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η εικόνα που βγάζεις στο γήπεδο εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το ρόστερ που έχεις. Εγώ θέλω να υπάρχει πάθος και μια συλλογική ευθύνη για το πώς παίζουμε. Πλέον το μπάσκετ έχει γίνει απόλυτα ομαδικό άθλημα. Αν πας σε ατομικό παιχνίδι, συνήθως αποτυγχάνεις.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που επιστρέφουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία και ο καλύτερος θα κερδίσει. Επίσης θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρωλίγκα, ένα πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου είναι το πιο ανταγωνιστικό στον πλανήτη. Το γεγονός ότι μπαίνουν στα πλέι-οφς μόνο οκτώ ομάδες από τις 18, μπορεί εύκολα να βαφτίσει μια καλή πορεία αποτυχημένη. Χρειαζόμαστε ετοιμότητα και λίγη τύχη».