Η πρώτη αντίδραση του Φασούλα μετά τις εκλογές στην ΕΟΚ

Ο Παναγιώτης Φασούλας, με δήλωσή του, συνεχάρη τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ και τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Η πρώτη αντίδραση του Φασούλα μετά τις εκλογές στην ΕΟΚ

Ο Παναγιώτης Φασούλας, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, με δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τον Βαγγέλη Λιόλιο.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» για την ενεργή συμμετοχή τους στην πολύμηνη προεκλογική διαδικασία και τη μάχη που έδωσαν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, τόσο για την εκλογή του Προέδρου, όσο και των μελών του ΔΣ, γίνεται φανερό ότι το πρόγραμμά μας και η προσφορά μας στο μπάσκετ, δεν ήταν αρκετά για να πεισθεί η πλειοψηφία των σωματείων ενός χώρου που υπηρετήσαμε επί δεκαετίες.

ΕΟΚ: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Λιόλιος, εκτός ΔΣ ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου

Την απόφαση αυτή του εκλογικού σώματος είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ», αναφέρει στη δήλωσή του ο Παναγιώτης Φασούλας, στην πρώτη του αντίδραση μετά και τις εκλογές στην ΕΟΚ την Κυριακή και την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο τελευταίος εξελέγη με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Παναγιώτη Φασούλα, που έπιασε το όριο του 25% για να μπει στο ΔΣ. Εκτός 25% ο Άγγελος Παπανικολάου, που δεν εκλέγεται καν.