Παπαπέτρου για Γουάιτ: «Όλοι στον Παναθηναϊκό είμαστε στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό του»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ στο ματς του ΠΑΟ με τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας λόγο για μία άτυχη στιγμή, αλλά και για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παπαπέτρου για Γουάιτ: «Όλοι στον Παναθηναϊκό είμαστε στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό του»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε πριν από την έναρξη του μικρού τελικού απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια για τον τραυματισμό του πρώην συμπαίκτη του, Άαρον Γουάιτ αλλά και την φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Ασφαλώς ήταν μία άτυχη στιγμή και είμαι στεναχωρημένος. Ήταν συμπαίκτης μου την περασμένη σεζόν, είναι φίλος μου και του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Όλοι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού είμαστε στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό αυτό. Δεν έγινε επίτηδες. Όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ», είπε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου για τον τραυματισμό του Γουάιτ.

Παναθηναϊκός – Ερ. Αστέρας 55-83: Ηχηρό χαστούκι στο Μόναχο!

Όσο για τα πολλά καινούργια πρόσωπα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού σχολίασε:

«Είναι τεράστιας σημασίας, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Φυσικά έχουμε πολλά καινούργια πρόσωπα, παίκτες και προπονητές. Χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούμε και να δούμε τι θέλει ο προπονητής και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στο παρκέ».