Με Βίρτους Μπολόνια ο Παναθηναϊκός, με ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός, με Ζενίτ το Λαύριο

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Λαύριο δίνουν δύσκολες φιλικές αναμετρήσεις την Κυριακή (12/9), στο πλαίσιο των φιλικών τουρνουά που συμμετέχουν.

Με Βίρτους Μπολόνια ο Παναθηναϊκός, με ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός, με Ζενίτ το Λαύριο

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και το Λαύριο συνεχίζουν το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν με δύσκολες αναμετρήσεις για τα τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» και Magenta Super Cup.

Πρώτο χρονικά είναι το παιχνίδι των «πρασίνων», οι οποίοι, μετά την βαριά ήττα τους από τον Ερυθρό Αστέρα (55-83), αντιμετωπίζουν την Βίρτους Μπολόνια (12/9, 16:00) στον μικρό τελικό του τουρνουά στο Μόναχο. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του Ντάριλ Μέικον. Στις 19:00 η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό του Magenta Super Cup.

Στις 17:45 το Λαύριο θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ, σε ένα δυνατό τεστ για τους δευτεραθλητές της Basket League στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στη Λευκωσία Κύπρου. Στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12/9, 20:00) με απόντα και πάλι τον Γιώργο Πρίντεζη.

Το πρόγραμμα του Magenta Super Cup:

Κυριακή 12/9
16:00 Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια
19:00 Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»:

Κυριακή 12/9
17:45 Ζενίτ - Λαύριο (Cosmote Sport 4 HD)
20:00 Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Cosmote Sport 4 HD)