Παπανικολάου: «Ο Φασούλας δεν θέλει άμεσα εκλογές»

Ο Άγγελος Παπανικολάου άφησε αιχμές πως ο Παναγιώτης Φασούλας δεν θέλει να γίνουν άμεσα οι εκλογές στην ΕΟΚ. Κατήγγειλε πως υποψήφιος με τον συνδυασμό του δεύτερου προσέφυγε στο Πρωτοδικείο.

Παπανικολάου: «Ο Φασούλας δεν θέλει άμεσα εκλογές»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου κατήγγειλε πως υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των σωματείων για τη συμμετοχή τους στις εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου.

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ.

Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές», αναφέρει σε δήλωσή του ο Άγγελος Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται πως βάσει των τελευταίων αποφάσεων του Πρωτοδικείου, επιπλέον 73 σωματεία έχουν κανονικά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ.