Βίρτους Μπολόνια: Δύο μήνες εκτός ο Μάνιον λόγω ιού που κόλλησε στο Τόκιο

Ο Νίκο Μάνιον παραμένει εκτός προπονήσεων της Βίρτους Μπολόνια, ενώ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ενδέχεται να χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο λόγω ενός ιού που κόλλησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χάνοντας κιλά. Ψάχνει γκαρντ η ιταλική ομάδα.

Βίρτους Μπολόνια: Δύο μήνες εκτός ο Μάνιον λόγω ιού που κόλλησε στο Τόκιο

Θα καθυστερήσει, όπως όλα δείχνουν, το ντεμπούτο του Νίκο Μάνιον με την Βίρτους Μπολόνια. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε ότι ο Ιταλός γκαρντ θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης λόγω ενός ιού που κόλλησε στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Ο Μάνιον θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης και δεν θα τον έχουμε μαζί μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Ψάχνουμε για παίκτη στην αγορά, έναν πόιντ γκαρντ. Ψάχνουμε όμως για έναν νεαρό παίκτη που θα μας δώσει κάποια πράγματα».

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο πρώην άσος των Ουόριορς προσεβλήθη από έναν ιό που επηρεάζει το γαστρεντερικό σύστημα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετά κιλά, αλλά και μυϊκό όγκο. Ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για ανακτήσει το βάρος του και να επιστρέψει στις προπονήσεις.