Το Μπρούκλιν στο Αιγαίο - Ντουράντ και Χάρντεν μαζί στη Μύκονο! (pics)

Οι δύο σούπερ-σταρ των Νετς, Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν, βρίσκονται στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Το Μπρούκλιν στο Αιγαίο - Ντουράντ και Χάρντεν μαζί στη Μύκονο! (pics)

Ο Τζέιμς Χάρντεν κι ο Κέβιν Ντουράντ βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές όπως δεκάδες πασίγνωστοι αθλητές κάνουν και ζήτησαν να ανοίξει το γήπεδο του νησιού για να … προπονηθούν! Το αίτημα τους έγινε φυσικά δεκτό από τη δημοτική αρχή της Μυκόνου όπως γράφει το “Mykonos Post” κι έτσι οι δύο σπουδαίοι σούπερ σταρ των Νετς συνδύασαν το μπάσκετ με τις διακοπές τους, ώστε να μη χάσουν την επαφή του με την πορτοκαλή μπάλα.

Ο Ντουράντ προέρχεται κι από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οπότε η επαφή του με το μπάσκετ ήταν μεγαλύτερη από ό,τι του συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν.

Βάσει αυτού του γεγονότος, προβλέπεται να συνεχίσουν τις προπονήσεις για όσο καιρό … ξεδίνουν στο δημοφιλές κυκλαδονήσι, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι αθλητές του ΝΒΑ (Ντόντσιτς) ή σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (Εμπαπέ, Μπενζεμά κ.α.).

Όπως γράφει το «MykonosPost»:

“Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου (ΑΕΜ) Αλέξανδρο Κουκά, γνώρισαν τον Durant και τον Harden και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Μάλιστα, με τόσους αστέρες να προπονούνται στο νησί, έχουν αρχίσει και μπαίνουν σκέψεις στο Δήμαρχο να ζητήσει από τη λίγκα, η Μύκονος να φιλοξενήσει έναν αγώνα στο πλαίσιο του ΝΒΑ Tournament Europe την επόμενη χρονιά”.

Ντουράντ και Χάρντεν θα διεκδικήσουν και φέτος το πρωτάθλημα, καθώς πέρυσι “σκάλωσαν” πάνω στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τους απέκλεισαν με 4-3 νίκες στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

Οι τραυματισμοί αυτών των δύο αλλά και του Κάιρι Ίρβινγκ θεωρείται από τους ίδιους τους Νετς η κυριότερη αιτία του αποκλεισμού τους από τα τελικά της Ανατολής (τουλάχιστον), αφού οι Big3 δεν έπαιξαν παρά ελάχιστα ματς μαζί στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ.