Κανονικά στο ΣΕΦ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ χορήγησε την σχετική άδεια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ κι έτσι θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός

Κανονικά στο ΣΕΦ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με τη συμμετοχή της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί το τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Αρχικά είχε μπει «στοπ» στο ταξίδι της «ομάδας του λαού» στην Ελλάδα, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί σε όσους έπρεπε να βγουν από την επικράτεια του Ισραήλ.

Το υπουργείο Υγείας της χώρας όμως χορήγησε τη σχετική άδεια στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και έτσι θα μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στις 4-5 Σεπτεμβρίου, στο ΣΕΦ.

Ωστόσο, η αποστολή της «ομάδας του λαού» θα πρέπει να τηρεί αυστηρά το πρωτόκολλο, καθώς όταν δεν θα έχει αγώνες ή προπονήσεις, θα πρέπει να παραμένει σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Εκτός από τη Μακάμπι και τον οικοδεσπότη Ολυμπιακό, στο «bwin Tournament against Covid-19» θα συμμετέχουν ακόμη Λαύριο και Μονακό.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τουρνουά θα διεξαχθεί με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.