Στις ΗΠΑ με υποτροφία ο γιος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ανέστης

Στις ΗΠΑ με υποτροφία ο Ανέστης Σφαιρόπουλος. Ο γιος του τεχνικού της Μακάμπι, Γιάννη Σφαιρόπουλου για την επόμενη τετραετία (2021-2025), θα αγωνίζεται στην ομάδα των Cardinals.

Στις ΗΠΑ με υποτροφία ο γιος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ανέστης

Στην Αμερική μετακομίζει ο γιος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ανέστης. Εκεί όπου θα κάνει τις σπουδές του αλλά και θα παίζει μπάσκετ.

Σημαντικό βήμα για την μπασκετική πορεία του Ανέστη Σφαιρόπουλου καθώς θα συνεχίσει στις ΗΠΑ, μιας και πήρε υποτροφία στο "University of the Incarnate Word". Έτσι, για την επόμενη τετραετία (2021-2025), ο ταλαντούχος κόμπο γκαρντ (18, 1.82) πρόκειται να αγωνιστεί στην ομάδα των Cardinals.

Την περίοδο 2019-2021, ο νεαρός άσος και γιος του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου, ανήκε στην U18 της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ κέρδισε τον τίτλο του MVP για δύο διαδοχικές χρονιές (2020 και 2021) σε σχολικό Πρωτάθλημα του Ισραήλ ως αθλητής του "Walworth Barbour American International School of Israel". Πριν την παρουσία του στο Ισραήλ, είχε περάσει από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (2018-19) και ήταν μέλος της ομάδας (U16) που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Προηγουμένως, ως αθλητής του Γαλλικού Ινστιτούτου του Πειραιά, πανηγύρισε την πρωτιά στο σχολικό Πρωτάθλημα του Πειραιά. Σε αυτό, μάλιστα, είχε αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής. Επιπλέον, την τριετία 2015-2018, o Aνέστης Σφαιρόπουλος ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού.