Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ έτοιμος να επιστρέψει στο ΝΒΑ

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά ο ομογενής γκαρντ είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ έτοιμος να επιστρέψει στο ΝΒΑ

Την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ προανήγγειλε με ανάρτησή του στο twitter ο διάσημος ρεπόρτερ ΝΒΑ του ESPN, Εϊντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει την προετοιμασία της Εθνικής πριν το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, προκειμένου να δουλέψει για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον Βοϊναρόφσκι αυτό δεν θ΄ αργήσει να συμβεί, καθώς όπως αναφέρει σε σημερινή (2/08) του ανάρτηση «μετά από δύο τίτλους με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο γκαρντ Τάιλερ Ντόρσεϊ, ένας τρομερός σουτέρ τριών πόντων στη EuroLeague, ενδιαφέρει αρκετές ομάδες στη free agency, όπως αναφέρουν πηγές στο ESPN. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε τρία χρόνια στους Ατλάντα Χοκς και τους Μέμφις Γκρίζλις και είναι έτοιμος για να γυρίσει στο ΝΒΑ.»

Ο Ντόρσεϊ, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, είχε επιλεγεί στο νούμερο 41 του NBA Draft 2017. Σε 104 αγώνες με την Ατλάντα και το Μέμφις είχε 6.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 16.1 λεπτά, αν και με τις «Αρκούδες» έπαιξε περισσότερο και είχε 9.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 21.3 λεπτά σε 21 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν 2018/2019. Όταν ήταν το ΝΒΑ σούταρε με 35% στο τρίποντο, ενώ στη Μακάμπι είχε πέρυσι 39.4%.