Ολυμπιακός: Επαφές με Ζαλγκίρις για Τουπάν και Ντέιβις

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Λιθουανία, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τη Ζαλγκίρις για τους Αξέλ Τουπάν και Μπράντον Ντέιβις 

Ολυμπιακός: Επαφές με Ζαλγκίρις για Τουπάν και Ντέιβις

Από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρεί ότι ο ιδανικός αντικαταστάτης που μπορεί να αναβαθμίσει και το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι η περίπτωση του Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο φινάλε της σεζόν με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ στον Ολυμπιακό έχουν εξαιρετική γνώμη για τις ικανότητες και το ταλέντο του.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Λιθουανία αναφέρουν ότι επαφές ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Ζαλγκίρις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σημειώνουμε ότι την περασμένη σεζόν, ο Τουπάν είχε 6.9 πόντους, 54.8% στα δίποντα και 37.5% στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα, ενώ διέγραφε μία συνεπή και σταθερή αμυντική πορεία, αφού επρόκειτο για τον καίριο παίκτη στην αμυντική λειτουργία της Ζαλγκίρις.

Όσον αφορά στον Μπράντον Ντέιβις, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες, ξέχωρα από την περίπτωση του Τουπάν, ρώτησαν και για τον Αμερικανό σέντερ. Όπως και ο Γάλλος, έτσι και ο Ντέιβις είναι δεδομένο ότι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά ενώ στην σειρά με τον Ολυμπιακό... έβγαλε μάτια με την τρομερή του απόδοση!

Οι δύο υποθέσεις πάντως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.