Η πρώτη κρούση του Ολυμπιακού στον... Έλληνα Βεζένκοφ

Στο ερυθρόλευκο στόχαστρο ο 23χρονος φόργουορντ που έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα.

Η πρώτη κρούση του Ολυμπιακού στον... Έλληνα Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Πιέρια Χένρι και είναι κοντά στο να πάρει το "ΟΚ" από την Τόφας για την απόκτηση του και παράλληλα, όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Νότης Ψιλόπουλος, έκανε την πρώτη κρούση για τον Αλεξάντερ Βεζένκοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα.

Ο 23χρονος φόργουορντ αρέσει στους «ερυθρόλευκους» καθώς διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο ενώ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί στον Άρη.

Φυσικά και δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση ενώ τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές ώστε να παραμείνει κάτοικος Ισπανίας!

Συγκεκριμένα γινόταν λόγος για προχωρημένες συζητήσεις με την Γκραν Κανάρια με τις δύο πλευρές να κάθονται εδώ και αρκετές ημέρες στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ωστόσο για την ώρα να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ισπανική ομάδα θα λάβει μέρος στην Euroleague της νέας περιόδου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να γνωρίζουν την ποιότητα του Βούλγαρου άσου και να είναι διατεθειμένοι να του δώσουν χώρο και χρόνο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον.

Ο Βεζένκοφ θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα κάτι που φυσικά θα του προσφέρει και ο Ολυμπιακός μαζί με ένα αρκετά δελεαστικό πακέτο. Μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες και την πορεία των διαπραγματεύσεων.