Το "καρφί" του Αγραβάνη για τον Παπαπέτρου

Ο Δημήτρης Αγραβάνης με μήνυμα του στο instagram πέταξε το "καρφί" του για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, κάνοντας κουβέντα για προδοσία για την μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό. 

Το "καρφί" του Αγραβάνη για τον Παπαπέτρου

O Iωάννης Παπαπέτρου είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα φόργουορντ να παίρνει την μεγάλη απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο, προτιμώντας τα "πράσινα" από τα "ερυθρόλευκα", ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος πέρσι επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως και το 2020, εξέφρασε την δυσαρέστηση του για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Με μήνυμα του στο instagram, πέταξε το... καρφί του για τον μέχρι πρότινος φίλο και συμπαίκτη του, Ιωάννη Παπαπέτρου, κάνοντας κουβέντα για προδοσία.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής, έχοντας για φόντο τον ηθοποιό Αλ Πατσίνο από την ταινία "Ο Σημαδεμένος": "Aυτοί που δεν εκτιμούν την αξία της αφοσίωσης/πίστης δεν μπορούν να εκτιμήσουν το κόστος της προδοσίας". Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.