Πότε «τελειώνει» του Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Ο μάνατζερ του Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Παναθηναϊκός συναντιούνται την Τρίτη (10/6) για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 24χρονου φόργουορντ.

Πότε «τελειώνει» του Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Καθοριστικό θα είναι το ραντεβού της Τρίτης (10/11) ανάμεσα στον ατζέντη του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκο Λώτσο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο μάνατζερ του 24χρονου φόργουορντ συμφώνησε να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο αύριο το πρωί προκειμένου να τελειώσει η υπόθεση της μετακίνησης του 24χρονου φόργουορντ στο ΟΑΚΑ.

Οι δυο πλευρές είναι σε επαφή τις τελευταίες ώρες ανταλλάσοντας προτάσεις και όρους για να υπάρξει η κατάλληλη προεργασία και να προχωρήσει βήμα-βήμα η επίτευξη της συμφωνίας. Θα πρέπει όμως να συζητηθούν όλα επί τάπητος και επι μακρόν όλες οι επιμέρους πτυχές της επικείμενης συνεργασίας κάτι άλλωστε που επιθυμούν τόσο ο παίκτης, όσο και ο Παναθηναϊκός.

Το σίγουρο είναι πως έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα προόδου και οι πιο αισιόδοξοι αναφέρουν πως το αυριανό ραντεβού θα έχει ως αντικείμενο να οριστικοποιηθούν τα όσα έχουν μπει στη συζήτηση τις τελευταίες ώρες, να μπουν σε χαρτί και να υπογραφούν.

Είναι εξάλλου δεδομένη η επιθυμία των δυο πλευρών να συνεργαστούν που σχεδόν τίποτε δεν φαίνεται ικανό να εμποδίσει την μετακίνηση του παίκτη από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια στιγμή οι πράσινοι είναι σε συνεχή επικοινωνία με το περιβάλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου προσπαθώντας να διατηρήσουν «ζεστό» στο ενδιαφέρον, αλλά και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των συζητήσεων από πιθανούς… εισβολείς κυρίως από το εξωτερικό.

Μέχρι σήμερα Χίμκι και Μπαρτσελόνα φαίνονταν πως είχαν βλέψεις για τον παίκτη, αλλά μετά τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησαν σε επίσημες προτάσεις.