Προμηθέας: Οι αντίπαλοί του στο Eurocup

H ομάδα της Πάτρας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση του Eurocup τις: Γκραν Κανάρια, Βαλένθια, Μπούντουτσνοστ, Βίρτους Μπολόνια, Τσεντεβίτα, Μπουργκ, Ουλμ, Μπούρσασπορ και Βενέτσια

Προμηθέας: Οι αντίπαλοί του στο Eurocup

Τους αντιπάλους του στην κανονική περίοδο του Eurocup για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 έμαθε σήμερα (9/7) ο Προμηθέας Πατρών, μετά τη διεξαγωγή της σχετικής κλήρωσης.

Οι Αχαιοί «έπεσαν» στον 2ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσουν τις: Βαλένθια (Ισπανία), Γκραν Κανάρια (Ισπανία), Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία), Μπουρ αν Μπρες (Γαλλία), Ουλμ (Γερμανία), Μπουρσασπόρ (Τουρκία) και Βενέτσια (Ιταλία).

Στον 1ο όμιλο κληρώθηκαν να αγωνιστούν οι: Μπανταλόνα, Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Παρτιζάν (Σερβία), Λιετκαμπέλις (Λιθουανία), Τρέντο (Ιταλία), Μπουλόν (Γαλλία), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Χάμπουργκ Τάουερς (Γερμανία) και Σλασκ (Πολωνία).

Το τζάμπολ της διοργάνωσης θα γίνει Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Στόχος για όλες τις ομάδες στην κανονική περίοδο πέραν της πρόκρισης με την είσοδο τους στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας θα είναι και το να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Έτσι θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα «χιαστί» ματς που θα ακολουθήσουν από τη φάση των «16» και μετά, έως ότου σχηματιστεί το ζευγάρι του μεγάλου τελικού που θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο.