Στέφανος Δέδας: «Μπορώ να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Δέδας είπε αντίο στη Χάποελ Χολόν, σημειώνοντας πως τώρα μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός είναι έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚ.

Στέφανος Δέδας: «Μπορώ να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε τη Χάποελ Χολόν και δήλωσε έτοιμος να γυρίσει στη χώρα μας.

«Έπειτα από πολλή σκέψη και σκεπτόμενος πρώτα την οικογένειά μου και μετά την καριέρα μου, πήρα μια δύσκολη και συναισθηματική απόφαση. Από σήμερα δεν είμαι προπονητής της Χάποελ Χολόν. Με ανάμικτα συναισθήματα αποχώρησα από τη θέση μου. Από τη μία, αισθάνομαι χαρούμενος διότι μπορώ να επιστρέψω στη χώρα μου μετά από χρόνια, για να συνδυάσω στιγμές με την οικογένειά μου και τη δουλειά μου, κάτι που μου έλειψε την τελευταία σεζόν.

ΑΕΚ: Mίλησε με Αγγέλου, πρώτος στόχος ο Δέδας

Από την άλλη, αισθάνομαι πικραμένος που φεύγω από τον σύλλογο και από τους φιλάθλους που μου έδειξαν μεγάλη αγάπη, η οποία θα είναι αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή.

Επίσημο: Παρελθόν από τη Χάποελ Χολόν ο Δέδας

Είμαι υπερήφανος από όσα πετύχαμε την τελευταία σεζόν, στην οποία φέραμε τη Χολόν στην ελίτ του ισραηλινού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό μου, Αμίτ Σερφ, αλλά και όλο το επιτελείο και τη διοίκηση για την εξαιρετική δουλειά που έκανα.

«Ο Δέδας θέλει να μείνει ελεύθερος από την Χάποελ Χόλον για να πάει στην ΑΕΚ»

Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω παραπάνω 3 άτομα (Ρόι Ντβόρα, Εϊτάν Λαντσιάνο, Σλόμο Άιζιτς) που μου έδωσαν την ευκαιρία από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε για να δείξω τις ικανότητές μου, όταν αποφάσισαν να με προσλάβουν τον Δεκέμβριο του 2019. Φίλαθλοι της Χολόν θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι!».