Αποθέωση Σπανούλη από Παναθηναϊκό, Μακάμπι, Μπασκόνα και ΕΟΕ: «Θρύλος, ηγέτης, νικητής!»

Το δικό τους «αντίο» έσπευσαν να απευθύνουν στον Βασίλη Σπανούλη πολλές ομάδες και θεσμοί, όπως ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μπασκόνια και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αποθέωση Σπανούλη από Παναθηναϊκό, Μακάμπι, Μπασκόνα και ΕΟΕ: «Θρύλος, ηγέτης, νικητής!»

«Βροχή» έχουν πέσει εύλογα οι αποχαιρετισμοί στον μεγάλο αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη από πολλές ομάδες και μπασκετικούς θεσμούς, μετά την ανακοίνωση του ιδίου ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Μεταξύ αυτών είναι ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η Μπασκόνια, αλλά και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Σπανούλη:

«Βασίλη Σπανούλη συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου! Καλή τύχη σε ο,τι κι αν κάνεις στη συνέχεια της σταδιοδρομίας και της ζωής σου!».

Το μήνυμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Ένας νικητής. Ένας ηγέτης. Ένα πρότυπο. Ένας αντίπαλος. Μια έμπνευση. Ένας θρύλος. Καλή τύχη στο επόμενο βήμα σου Βασίλη Σπανούλη».

Το μήνυμα της Μπασκόνια:

«Συγχαρητήρια Βασίλη Σπανούλη για την θρυλική σου καριέρα. Ήταν τιμή μας που σε απολαύσαμε ως αντίπαλο. Καλή τύχη στο μέλλον σου».

Το μήνυμα της ΕΟΕ για τον «κάπτεν» του Ολυμπιακού:

«Η προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, το μπάσκετ και την Εθνική ομάδα είναι ανεκτίμητα και αποτελούν παρακαταθήκη για τις νέες γενιές που ακολουθούν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της ζωής του».