Γερμανία: Χωρίς τον Σρέντερ στο προολυμπιακό

Οι Γερμανοί εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους θα αγωνιστούν χωρίς τον σούπερ-σταρ, Ντένις Σρέντερ, στο προολυμπιακό τουρνουά.

Γερμανία: Χωρίς τον Σρέντερ στο προολυμπιακό

O Ντένις Σρέντερ δεν θα βοηθήσει την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο προολυμπιακό τουρνουά. Ο λόγος; Η ομοσπονδία, μαζί με τον γκαρντ των Λέικερς, έψαχναν επί μια εβδομάδα τρόπο για να διευθετήσουν το θέμα που είχε προκύψει με τα λεφτά για την ασφάλεια του ιδίου που εκτός των άλλων θα μπει στην free agency, όμως εν τέλει δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθεί το ποσό που ήταν και τσιμημπένο λόγω κορονοϊού!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε τα εξής για το θέμα: «Καταλαβαίνουμε πλήρως την κατάσταση του Ντένις και έχουμε μεγάλο σεβασμό για τα αιτήματα που τίθενται σε έναν επαγγελματία αθλητή ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην εθνική ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για να βρούμε μια λύση, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τώρα και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα συσπειρωθεί τώρα ακόμα πιο πολύ για τον κοινό στόχο».

Ο Ντένις Σρέντερ από την πλευρά του είπε: “Λυπάμαι που η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς εμένα στο Σπλιτ και δεν μπορώ να τους υποστηρίξω. Είμαι πεπεισμένος ότι τα παιδιά θα κάνουν την δουλειά τους και ανυπομονώ ήδη για το Ευρωμπάσκετ 2022 στη Γερμανία”.