Ενοχλημένος Φαλ: «Μου έκλεψαν ευκαιρία ζωής»

Ο Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Ολυμπιακού Φαλ αποχώρησε από τις υποχρεώσεις της Βιλερμπάν, καθώς έπρεπε να βοηθήσει την εθνική Γαλλίας, μία απόφαση της Ομοσπονδίας που ενόχλησε τον παίκτη.

Ενοχλημένος Φαλ: «Μου έκλεψαν ευκαιρία ζωής»

Οι διεθνείς παίκτες της Βιλερμπάν βρέθηκε σε μία περίεργη κατάσταση πριν λίγες μέρες. Αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την ομάδα μετά από τον προημιτελικό με τη Λε Μαν ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έτσι έχασαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Μουστάφα Φαλ: «Να κυριαρχήσω στις ρακέτες»

Ο Μουστάφα Φαλ, σαν παίκτης της Βιλερμπάν που είναι διεθνής, αποχώρησε από τους αγώνες της ομάδας, ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας και προστέθηκε στο ρόστερ της εθνικής Γαλλίας. Κάνει προπονήσεις με τους "τρικολόρ", αλλά το γεγονός πως δεν μπορεί να βοηθήσει τη Βιλερμπάν, τον ενόχλησε.

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, σχολίασε τα εξής: «Έχω μείνει με την εντύπωση ότι μου έχουν κλέψει μια ευκαιρία ζωής. Είναι απογοητευτικό, διότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Θέλω πραγματικά να τονίσω πως πρόκειται για μια τραγική απόφαση. Φτάσαμε σε νοκ άουτ αγώνες, σε μια τελική φάση που δεν βγάζει νόημα, το πρωτάθλημα έχει διαλυθεί και το τρόπαιο δεν θα έχει την πραγματική του αξία"