Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: «Είναι κλόουν - Ας έρθουν εφοπλιστές να πάρουν την ομάδα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε Live στο Instagram, απαντώντας σε δεκάδες ερωτήσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο - Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Τζόρντι Μπερτομέου.

Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: «Είναι κλόουν - Ας έρθουν εφοπλιστές να πάρουν την ομάδα»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε για περίπου 30 λεπτά στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν τους "πράσινους" και όχι μόνο.

Οκάρο Γουάιτ: Μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη και στον Παναθηναϊκό!

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Παπανικολάου για την προεδρία της ΕΟΚ, τονίζοντας πως στο ενδεχόμενο που βγει είτε ο Φασούλας, είτε ο Λιόλιος, θα είναι καταστροφή για το μπάσκετ.

Παράλληλα, δήλωσε ανοιχτός για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ευχήθηκε να δραστηριοποιηθούν οι εφοπλιστές που είναι φίλαθλοι των "πρασίνων" ώστε να αναλάβουν την ομάδα. Έδειξε κατανόηση στην απόφαση του Ντίνου Μήτογλου να αποχωρήσει, αλλά σχολίασε πως το "τριφύλλι" του έδωσε περισσότερα χρήματα σε σχέση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αυτό, όμως, που είχε ενδιαφέρον, ήταν το σχόλιο που έκανε για τον Τζόρντι Μπερτομέου και την EuroLeague. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Ο Τζόρντι Μπερτομέου είναι κλόουν, κλέβει τα λεφτά από τις τσέπες μας και σύντομα θα τα αποδείξω όλα. Μάχεται κατά του Παναθηναϊκού».

Για την πώληση της ΚΑΕ: «Είμαι καλός οδηγός, ξέρω να παρκάρω. Οι μετοχές δεν παρκάρονται, είναι προς πώληση. Υπάρχουν δύο συζητήσεις. Η μία με έναν από τους τρεις πιο πλούσιους Έλληνες και η άλλη με μια μεγάλη εταιρεία. Μου είπαν: "Γιαννακόπουλε μπαίνουμε, να αγοράσουμε, αλλά με εσένα μπροστά". Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να αγοράσει. Δύο συζητήσεις υπήρξαν. Μου είπαν ότι θέλω να μείνω μπροστά. Μου είπαν: "Πρόεδρε, όταν σε εσένα κάνουν αυτά στο σπίτι σου, πώς να μπούμε εμείς μπροστά; Σε χρειαζόμαστε ως ασπίδα". Δεν έφυγα γιατί δεν έχω λεφτά. Όσα γουστάρω μπορώ να βάλω. Δεν θέλω να έχω άλλη σχέση. Είναι ασύμβατος ο χαρακτήρας μου με αυτά που γίνονται μέσα στον Παναθηναϊκό.

Δύο Έλληνες μου το είπαν, τους είπα ότι έχω αποφασίσει να απεμπλακώ εντελώς. Η ομάδα είναι προς πώληση, 25 εκατομμύρια ευρώ. Θα έρθει να πάρει κάποιος τον Παναθηναϊκό, ένα από τα μεγαλύτερα brand names της Ευρώπης, που έχει χτισεί με εκατομμύρια, αίμα, ιδρώτα και υγεία. Όποιος πάρει τον Παναθηναϊκό θα έχει οφέλη, όλοι το καταλαβαίνουμε. Can you imagine? Η ομάδα είναι προς πώληση σε πάρα πολύ καλή τιμή. Η Deloitte μου βγάζει την αξία της ΚΑΕ στα 75 εκατ. ευρώ. Όποιος έχει άλλη εικόνα να βγει να με διαψεύσει. Όσοι λένε ότι δεν πουλάω να βγουν να με διαψεύσουν. Εδώ είμαι. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου»