Παπανικολάου: Η ιστορία με το στοίχημα και τις μπουνιές με τον Χόλιγουντ Ρόμπινσον στο αεροπλάνο

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αναπόλησε τους ξένους συμπαίκτες που είχε στον Ολυμπιακό και ανέφερε μία ξεχωριστή ιστορία που είχε με τον Χόλιγουντ Ρόμπινσον στο μεγάλο λιμάνι.

Παπανικολάου: Η ιστορία με το στοίχημα και τις μπουνιές με τον Χόλιγουντ Ρόμπινσον στο αεροπλάνο

Μια απίθανη ιστορία περιέγραψε μιλώντας στην Cosmote TV και την εκπομπή “Pick ‘n Roll” ο Δημήτρης Παπανικολάου, με τον παλαίμαχο γκαρντ/φοργουορντ να αναφέρεται σε ένα περιστατικό με τον Χόλιγουντ Ρόμπινσον, όπου οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια στο αεροπλάνο.

Είχε πει ο Χόλιγουντ αν βάλω το σουτ από το κέντρο θα μου δώσεις 300 χιλιάδες δραχμές. Αυτός το έβαλε και περίμενε τα λεφτά. Του είπα εγώ δεν συμφώνησα. Και πήγε και πήρε ένα ρολόι που είχα στα αποδυτήρια και δεν μου το έδινε. Δεν μπορούσα να καλέσω και την αστυνομία, είναι λεπτά τα θέματα αυτά. Ο Ιωαννίδης φώναζε κλασσικά σε εμένα. Βάζουμε ενδιάμεσο τον Μενσά. Έβαλα τα χρήματα στην τσέπη και κάτι φωτοτυπίες από πάνω και κάναμε ανταλλαγή. Όταν πήρα το ρολόι και είδε τα χαρτιά, μου λέει αυτό ήταν, τελείωσες. Σε ένα ταξίδι στη Λιουμπλιάνα έγινε ένα περιστατικό. Ο Ιωαννίδης πάλι σε έμενα φώναζε και του απάντησα «έχεις φέρει όλους τους τρελούς και σε εμένα φωνάζεις;».

Γενικά ήταν δύσκολος. Θυμάμαι στην πρώτη προπόνηση ρώτησε τον Αντώνη τον Νταή τον συγχωρεμένο «τα παπούτσια για την προπόνηση ήρθαν;». Του είπε ο Αντώνης όχι και εκείνος έφυγε από την προπόνηση. Ο Μόρις με την Τσατσάρα ήταν δύσκολος. Σε όλες τις μεγάλες ομάδες που είχαμε σκληρούς προπονητές κοιτούσαν το θέμα χαρακτήρα. Εκείνη τη χρονιά την πατήσαμε γιατί ο Ιωαννίδης είχε φέρει 6-7 Αμερικανούς”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου.

Επιπλέον, μιλώντας για τον αγαπημένο του ξένο συμπαίκτη είπε: “Έχουμε επαφή από το ίνστα και ο πρώτος που μου έρχεται είναι ο Ράτζα. Είχε ηλεκτρισμό. Πέραν του ότι ήταν παικταράς, τον θυμάμαι να τρέχει να τρέχει κλωτσιές στους μικρούς να τρέξουν. Ήταν προσωπικότητα. Ακόμα και ο Φώτσης μιλάει για αυτόν”.