Μίλος Τεόντοσιτς: Τον θέλουν ΤΣΣΚΑ και Εφές

O Mίλος Τεόντοσιτς είναι στα 34 αλλά παραμένει ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη - ΤΣΣΚΑ και Εφές ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. 

Μίλος Τεόντοσιτς: Τον θέλουν ΤΣΣΚΑ και Εφές

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε από την Ευρώπη το 2017 για να δοκιμάσει το όνειρο στο ΝΒΑ. Αγωνίστηκε για μία διετία (2017-2019) στους Κλίπερς και ακολούθως επέστρεψε για τη Βίρτους Μπολόνια. Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, αλλά η παρουσία του συμπατριώτη του προπονητή, Σάσα Τζόρτζεβιτς, έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ο 34χρονος πλέον Σέρβος γκαρντ, ο οποίος για 4 χρόνια βρέθηκε στον Ολυμπιακό (2007-2011), κατακτώντας το 2016 την EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ, φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία με τη Βίρτους. Κάνοντας την έκπληξη, καθώς "σκούπισε" το Μιλάνο με 4-0 νίκες. Τα χρόνια περνάνε, αλλά παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο.

Τα ΜΜΕ από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της ΤΣΣΚΑ, στην οποία έπαιξε για μία εξαετία (2011-2017), όσο και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Έχει συμβόλαιο με τη Βίρτους έως και το 2022, αλλά στο συμβόλαιο του υπάρχει μπάι-άουτ για σύλλογο που παίζει στην EuroLeague. Και το θέμα είναι πως η Βίρτους ναι μεν πήραν τον τίτλο στην Ιταλία, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση...