Για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου

Κόκκινος για πάντα! Ο Κώστας Παπανικολάου συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Έδωσε τα χέρια με τους Αγγελόπουλος. Το συμβόλαιο θα είναι κλειστό. Το μήνυμα της ΚΑΕ. 

Για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό! Με αυτόν τον τρόπο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κράτησαν ένα ακόμη βασικό μέλος του γηγενούς κορμού της ομάδας στο ρόστερ τους. Αυτή άλλωστε ήταν η μεγάλη επιθυμία τόσο του 28χρονου σμολ-φόργουορντ, όσο και της διοίκησης των "ερυθρολεύκων".

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν προγραμματισμένο στις 12:00 στα γραφεία της Arcadia και το "παρών" έδωσαν τόσο ο Κώστας Παπανικολάου μαζί με τον ατζέντη του (Γιώργο Σφαιρόπουλο), όσο και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για περίπου δυόμιση ώρες και ακολούθως βγήκαν μαζί έξω, δίνοντας τα χέρια, ανακοινώνοντας πως θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια, έως και το 2021. Το συμβόλαιο θα είναι κλειστό.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2009 από τον Άρη σε ηλικία 19 ετών. Παράμεινε στον Πειραιά έως και το 2013, έχοντας κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα Ευρώπης (2012-2013), με την Μπαρτσελόνα αγοράζει τα δικαιώματα του με μεταγραφή, η οποία έφτασε το 1.500.000 ευρώ. Ακολούθως πήγε στο ΝΒΑ, φορώντας την φανέλα των Ντένβερ Νάκγετς και των Χιούστον Ρόκετς. Τον Γενάρη του 2016 επέστρεψε στο... λιμάνι της καρδιάς του, για το τώρα, το πριν, το μετά και ενδεχομένως το πάντα! Άλλωστε, ύστερα από αυτή την ανανέωση, επιθυμία του αθλητή είναι να τελειώσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ακολούθως η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτηση της στο twitter, έγραψε το εξής: "RED FOREVER", δηλαδή κόκκινος για πάντα, αναφέροντας τα εξής: "Παπ... τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι "κάτοικος" Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του "ερυθρόλευκα"