Ο Παππάς απάντησε αρνητικά στη πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Παππάς απάντησε αρνητικά και στην δεύτερη πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού. Ενοχλημένη η διοίκηση. Η προσφορά που του κατέθεσε το "τριφύλλι". 

Ο Παππάς απάντησε αρνητικά στη πρόταση του Παναθηναϊκού

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό και μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η παραμονή του στο "τριφύλλι". Οι "πράσινοι" θέλουν να κρατήσουν τον 28χρονο γκαρντ στο ρόστερ τους και στην πρώτη πρόταση ανανέωσης που του έγινε (την περασμένη εβδομάδα), το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ προσέφερε τα εξής: τετραετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι από τον σύλλογο), με το σύνολο των αποδοχών να φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ. Ο παίκτης όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος, ήθελε κλειστό και εγγυημένο συμβόλαιο, οπότε απάντησε αρνητικά.

Το "τριφύλλι" επανήλθε με μία δεύτερη πρόταση, προσφέροντας κλειστό διετές συμβόλαιο με αποδοχές που έφταναν συνολικά το 1.300.000 ευρώ. Δηλαδή, 600.000 ευρώ για την πρώτη σεζόν και 700.000 ευρώ για την δεύτερη. Η προσφορά δεν ικανοποίησε και πάλι τον Νίκο Παππά, ο οποίος έδωσε ένα δεύτερο "όχι" στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως δεν είναι πρόθυμος να βάλει... νερό στο κρασί του,

Το γεγονός πως ο Νίκος Παππάς απάντησε για δεύτερη σερί φορά αρνητικά στον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που έχει ενοχλήσει την διοίκηση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει το "τριφύλλι" με μία καλύτερη πρόταση για τον 28χρονο γκαρντ, αλλά παράλληλα οι "πράσινοι" εξετάζουν και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στο μυαλό τους για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής τους, ώστε να αντικαταστήσουν τον αθλητή. Στα υπόψιν υπάρχει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης της ΑΕΚ.

O Nίκος Παππάς επιθυμεί κλειστό τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα έναν περισσότερο ξεκάθαρο και ενεργό ρόλο και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει αυτές τις εγγυήσεις. Παράλληλα, ξέρει πως έχει στα χέρια του και δύο καλές προτάσεις από το εξωτερικό. Για τον 28χρονο γκαρντ, άλλωστε, όπως είναι γνωστό, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους δύο ομάδες από την Ρωσία. Ο λόγος για την Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά και την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.