Χίμκι: Εκτός VTB-League από τη νέα σεζόν!

Η Χίμκι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η νέα αρνητική εξέλιξη είναι το γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της VTB-League.

Χίμκι: Εκτός VTB-League από τη νέα σεζόν!

Τα προβλήματα στη Χίμκι δεν έχουν τελειωμό. Ύστερα από τα οικονομικά θέματα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από την ομάδα, αλλά και την είδηση πως ο σύλλογος ενδέχεται να... φαληρίσει, εμφανίστηκαν νέα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η Χίμκι δεν θα αγωνιστεί από τη νέα σεζόν στη VTB-League. Η ομάδα του Αλεξέι Σβεντ, η οποία τα τελευταία χρόνια ξόδεψε πολλά χρήματα, κάνοντας υψηλές επενδύσεις, δεν έστειλε αίτηση συμμετοχής για τη Βαλτική Λίγκα. Και αυτό καθώς δεν έχει φερεγγυότητα.

H Χίμκι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την VTB, καθώς από το 2008 αγωνίζεται σε αυτή ανελλιπώς, έχοντας φτάσει στην κορυφή το 2011. Η ομάδα βρίσκεται στο δυσκολότερο σημείο της 24χρονης ιστορίας της, την ώρα που η αγορά αναμένεται να αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον με παίκτες όπως οι Αλεξέι Σβεντ, Έρικ ΜακΚόλουμ, Γιάνις Τίμα, Ντέβιν Μπούκερ, Στέφαν Γιόβιτς και Τζόρνταν Μίκι.